Promet eufondovi

CEF info dan

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture – Uprava za fondove EU, organizira CEF Info dan, u četvrtak, 8. lipnja 2017., sa početkom u 10 sati u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik (Majstora Radovana 7) u Zadru.
Događanje je organizirano u suradnji s predstavnicima Opće uprave Europske komisije za mobilnost i promet (DG MOVE) i Izvršne agencije za inovacije i mreže (INEA). Cilj događaja je informirati prihvatljive prijavitelje o mogućnostima financiranja projekata iz CEF Blending poziva, tzv. Poziva za kombiniranje sredstava.
Poziv je namijenjen sufinanciranju projekata od zajedničkog interesa u području prometa a omogućava kombiniranje bespovratnih sredstava dostupnih u okviru Instrumenta za povezivanje Europe sa različitim izvorima financiranja. Pritom je poseban naglasak kombiniranju javnih sredstava sa privatnim izvorima financiranja projekata. Poziv je otvoren od 8. veljače 2017. godine za sve države članice a ukupna alokacija sredstava iznosi 1 milijardu eura.

Program info dana možete pronaći na: http://www.promet-eufondovi.hr/UserDocsImages/CEF/2017%20CEF%20INFO%20DANI%20-%20HR%20(2).pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *